PREDSTAVITEV - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

PREDSTAVITEV

VESELI NAS, DA SE VAM LAHKO PREDSTAVIMO.

Smo Športno umetniško izobraževalno društvo D-MUNDO. Plesno - animacijski center, ki izvaja plesne tečaje v Celju in okolici ter različne animacije za otroke po Sloveniji. Imamo ogromno izkušenj pri delu z otroki in naše veselje smo združili v D-svet. Naš svet se vrti okoli otroške sreče in njihovih pristnih nasmehov, ki jih privabimo z našimi toplimi in strokovnimi animatorji. Prizadevamo si, da so vsi animatorji in plesni učitelji strokovno usposobljeni - pedagogi ter čim bolj izkušeni.

EKIPA D-MUNDO

DAJANA PUNGARŠEK

Ustanoviteljica in predsednica društva, diplomirana profesorica edukacijskih ved, kaj kmalu pa tudi magistrica turizma. Ima ogromno izkušenj na področju animacij, saj je več let kot študentka izvajala Sončkove klube pri Turistični agenciji Sonček, že 9 let pa aktivno predaja znanje na področju plesa.
Poučuje otroke in odrasle, pri Plesni zvezi Slovenije s sodelovanjem Fakultete za šport pa je tudi pridobila diplomo za plesnega učitelja modernih tekmovalnih plesov. Sicer se s plesom ukvarja že več kot 20 let, tekmovala in segala po stopničkah je v latinsko ameriških in standardnih plesih, nato pa se je opredelila za hip hop. Tekmovala je tudi na svetovni ravni, kjer je  dosegala odlične rezultate. Redno se udeležuje raznih delavnic, kjer svoje znanje izpopolnjuje. Pravi, da je ples njeno življenje in prva ljubezen. Neizmerno jo veseli delo z ljudmi, še posebej z otroki, ki jo naravnost obožujejo.
DRAGANA PUNGARŠEK

Naša mama, tako in drugače; ljubiteljica umetnosti, plesa in nogometa. Vedno nam stoji ob strani in poskrbi za zadnje podrobnosti, ki naše prireditve oz. dogodke popeljejo na višjo raven. Poskrbi, da naši člani in slavljenci dobijo lepa darila, popazi otroke na porokah in nas oskrbuje z nasveti in podporo.
MUNDIKA
''Zdravo, sem Mundika. Glavna faca D-Mundo družine. Sem preprosto dekle, ki obožuje čudovite kraje. Veliko potujem, rada dobro jem in veliiiko plešem! Če sem v družbi otrok, sem izjemno srečna. Z njimi se igram, zaplešem in pojem ... Imam veliko domišljije in unikatne ideje, kar izdam samo Dajani in tako skupaj oblikujemo super zanimive dogodke, delavnice in plesne delavnice. Rada rišem in ustvarjam, kot vsako dekle se rada lepotičim in poskrbim za fit postavo. To največkrat storim s plesom ... Poleg tega, pa obožujem nogomet! Zato sem tudi oblikovala nogometne rojstnodnevne zabave ;)  Menim, da je ljubezen največja vrednota in srčne ljudi imam najraje. Zato se rada udeležujem tudi porok, kjer poskrbim za male svate ... Ko se utrudim pa grem malce na odmor v tople kraje, kjer naberem moči za nove dogodivščine.''
NINO PUNGARŠEK

Ustanovitelj ter podpredsednik Društva D-MUNDO; Nino je profesionalni nogometaš ter diplomirani športni manager, ki skrbi za marketing društva ter športne aktivnosti, ki jih izvajamo. Prisega na zdravo življenje, verjetno pa ne rabimo omenjati, da je žoga njegova največja ljubezen.

SODELOVALI SMO IN ZAUPAJO NAM ...
#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino