POROČNI PLES - Plesna šola D-Mundo Celje - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

POROČNI PLES - Plesna šola D-Mundo Celje


POROČNI PLES MORA BITI TAKŠEN, DA GA BOSTA Z VESELJEM VEČKRAT PONOVILA.

MI PONUJAMO VEČ. NE NAVADNE ANGLEŠKE VALČKE, AMPAK PRAVE PLESNE SPEKTAKLE. TAKŠNE, DA BOSTA VAJINE GOSTE POPOLNOMA NAVDUŠILA IN BODO O VAJINEM PLESU ŠE DOLGO GOVORILI.
PA MORATA ZA TO BITI VRHUNSKA PLESALCA? NIKAKOR! ČETUDI PLES NI DEL VAJINEGA VSAKDANA, BOMO MI POUDARILI VAJINE PREDNOSTI IN SKRILI SLABOSTI V UNIKATNI KOREOGRAFIJI RAZLIČNIH PLESNIH ZVRSTI - hip hop, pop, latino in standard.
Seveda, je lahko koreografija tudi čisto preprosta, prisluhnemo vajinim željam in vaju dobro pripravimo na nepozaben prvi poročni ples.
IN VESTA KAJ ŠE? NA POMOČ VAMA LAHKO PRISKOČIJO PRIČE IN PRIJATELJI TER TAKO SKUPAJ OTVORITE VAJINO ZABAVO. PRIPRAVE NA POROKO MORAJO BITI TUDI ZABAVNE IN NAŠE PLESNE URE BOTA Z VESELJEM OBISKOVALA TER SE ŠE BOLJ POVEZALA!


IZBIRATA LAHKO MED RAZLIČNIMI PAKETI, ZA INDIVIDUALNO PONUDBO PA NAS SEVEDA KONTAKTIRAJTA. SE ŽE VESELIMO, DA SE SPOZNAMO!
Strinjam se z izjavo
*Dovoljujem uporabo svojih osebnih podatkov s tega obrazca za vodenje evidenc in obdelavo podatkov v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in evropske Uredbe GDPR. Društvo D-Mundo se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov in jih bo uporabil izključno za pošiljanje informacij o izvajanju programov. Podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretjim nepooblaščenim osebam.
MINI PAKET
3 URE
NAMENEJN ZGOLJ UČENJU UNIKATNE KOREOGRAFIJE, KI JO NATO SAMA VADITA - ZA BOLJ IZKUŠENE PLESALCE
90€
CLASSIC PAKET
6 UR
NAMENJEN UČENJU IN UTRJEVANJU UNIKATNE KOREOGRAFIJE
150€
BIG PAKET
10 UR
NAMENJEN POČASNEM UČENJU IN UTRJEVANJU UNIKATNE KOREOGRAFIJE - ZA PLESNE ZAČETNIKE
200€
*Na manjših ekranih potegni desno za ogled celotne tabele.
#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino