POGOSTA VPRAŠANJA - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

POGOSTA VPRAŠANJA

alt="logo"
1. Zamudil sem začetek sezone. Ali se še vedno lahko vpišem na plesne tečaje?
Seveda, vpisi potekajo celo leto! Nič hudega, če si zamudil vpis, saj boš vse vaje hitro osvojil, saj se trudimo, da se prilagajamo tako posameznikom kot skupini. V veliko pomoč ti bo tudi naša spletna učilnica, kjer si lahko ogledaš koreografije, ki si jih zamudil in se tudi njih naučiš.

2. Nikoli še nisem plesal. Ali bodo tečaji zame prevelik zalogaj?
Vsakdo mora nekje začeti. In nihče ni postal profesionalec čez noč, ampak z ogromno truda, vloženega časa in volje. Skupine so prilagojene predznanju otrok in njihovim željam.

3. Ali bom lahko usklajeval šolske obveznosti in plesne vaje?
Znanstveno dokazano je, da aktivnosti dobro vplivajo na naše možgane in posledično učenje. Z obiskovanjem plesnih vaj, se otrok nauči toliko več kot samo plesati. Uči se usklajevati različne obveznosti, discipliniranosti in socializacije. Zmerna aktivnost + učenje = večja učna uspešnost :) Treningi so 1x ali 2x tedensko, dobro pa je, da otrok vsaj malo odklopi možgančke in pozabi na šolske obveznosti.

4. Nisem prepričan, da je ples zame.
Skozi celo leto imaš na voljo 14 dni, da se odločiš. Če ti po 14 dneh postane jasno, da ples ni zate ali da se pri nas ne počutiš dobro, lahko brez obveznosti z obiskovanjem plesnih prenehaš.

5. Kako se vpišem?
D-Mundo Član postaneš, ko prineseš izpolnjeno prijavnico, ki jo dobiš po prvem obisku in pridobiš člansko izkaznico ter podatke za vstop v spletno učilnico.

6. Ali bom imel kakšen nastop?
Imel boš najmanj dva nastopa, božičnega in zaključnega. Takrat se predstavijo vse naše skupine. Zagotovo pa bomo nastopali tudi na različnih prireditvah. Tisti, ki bodo pokazali dovolj volje, želje in zagnanosti, pa se bodo lahko izkazali tudi na kakšni tekmi ali plesnem festivalu.

7. Na plesnih vajah sem ogromno manjkal. Kako je s plačilom?
Plesne vaje se normalno izvajajo, četudi jih ti ne obiskuješ redno in prav vse zamujeno boš na naslednjih vajah nadoknadil, saj bo zato poskrbela tvoja učiteljica. Opravičen si od celotne ali sorazmernega dela mesečne članarine le, če si dlje manjkal, zaradi bolezni ali poškodbe (zdravniško opravičilo).

#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino