Animacija otrok na porokah

Dajanin svet
Pojdi na vsebino

Animacija otrok na porokah

D-Mundo
Objavljen od Dajana Pungaršek v Animacija · 29 September 2022
Tags: animacijainvarstvootrok
Animacija in varstvo otrok na poroki

Ali je potrebno poskrbeti za male svate in jim na poroki omogočiti posebno obliko animacije? Mišljenja so različna.

Sama menim, da v kolikor je na poroko vabljenih veliko parov z otroki, je potrebno za animacijo otrok poskrbeti. Vsi nimajo varstva doma, ali pač želijo, da so otroci del poroke oz. vabila. Ponavadi imajo otroke tudi mladoporočenci in če želijo, da dan D poteka brez dodatnih skrbi, letanja okrog otrok in obremenjevanja starih staršev, potem je varstvo nujno.

Sama sem animirala in pazila otroke že na kar nekaj porokah. Vsaka poroka in gostje so bili drugačni. Nekje je šlo zgolj za 4 urno animacijo v času večerje oz. po obredu. Nekje je šlo zgolj za varstvo nekaj otrok. Nekje je šlo za celo nočno varstvo in uspavanje. Nekje je bilo 5 otrok, drugje 30. Varovali smo malčke ter skrbeli za animacijo starejših, že skoraj najstnikov. A VEDNO smo vsi neizmerno uživali.

Vesela sem, da imam v animaciji ogromno izkušenj in se različnim situacijam in otrokom znam prilagoditi. Včasih se mi zdi, da s tujimi otroki znam celo bolje kot s svojim (haha). Na pomoč mi priskoči moja mami, ki se odlično ujame z malčki. Včasih pa mi na pomoč priskočijo tudi animatorji - Miša, Ajda, Živa, Manja, Tilen ...

S sabo vzamemo ogromno materiala glede na starost in število otrok ter seveda dogovora z mladoporočencema. Poskrbimo za prijetne in zanimive otroške kotičke - igralne, bralne, športne, plesne, ustvarjalne ... In ja, potrudimo se po najboljših močeh. Zaenkrat smo prejeli dobre feedback-e. :) Aja, vse tudi poslikamo ter fotografije pošljemo na e-mail. Več o naši ponudbi, si lahko preberete tukaj. Ravno namreč sprejemamo rezervacije za animacijo otrok v letu 2023. Komaj že čakamo!

Poroka res ni poceni zadeva. In kaj bomo storili, če bomo ''šparali'' ravno na otrocih, ki so naš največji zaklad? ;)


Nazaj na vsebino