PLESNA ŠOLA - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

PLESNA ŠOLA

ZALJUBI SE V PLES TUDI TI!Radi plešete? Imate smisel za ritem in gib? Ali imate ''dve levi nogi''? Pri nas plešejo vsi in še tako lesene prelevimo v dobre plesalce. Naša strokovna plesna učiteljica poskrbi, da boste brez sramu zaplesali na katerem koli plesišču. Preverite naše plesne programe, ki so opredeljeni glede na starost oz. predznanje. Za ples je vedno pravi čas!

                       
PLESNI VRTEC
Plesni tečaji za otroke od 3. leta starosti. Otroci skozi igro in gib postavijo dobre plesne temelje in vzljubijo ples! Na zabaven način osvajamo prve plesne korake, razvijamo motorične sposobnosti, koordinacijo v prostoru in posluh za ritem.
PLESNA USTVARJALNICA
Namenjena otrokom starim 5 in 6 let. Poudarek je na plesnih korakih, ki jih osvajamo na napopularnejšo glasbo. Plesno uro pa začinimo tudi z likovnim ustvarjanjem - naredimo sceno za nastope, kostume, na koncu tudi razstavo za starše.
HIP HOP OTROCI
Hip hop in street plesi za otroke od 7. leta starosti; nastopanje, ustvarjanje, druženje in osvajanje različnih hip hop stilov.
PLESNA REKREACIJA ODRASLIH
Vse mlade po srcu vabimo v solo plesni tečaj za odrasle, kjer ne potrebujete partnerja za ples, zgolj veliko dobre volje. Latino osnove, hip hop in pop ... Zabavne plesne koreografije za kurjenje odvečnih maščob in veselje :)
IZBERI SVOJ PLESNI TEČAJ IN SE NAM PRIDRUŽI.

ZAKAJ SMO MI NAJBOLJŠA IZBIRA?

° Smo plesna šola s srcem.
° Smo majhna plesna šola, v kateri njeni člani niso le številke, ampak se prav vsakemu individualno posvetimo in mu s tem omogočimo optimalen plesni ter osebnostni razvoj.
° Naša prioriteta niso tekmovanja in najmlajše brezglavo vanje ne vključujemo. Želimo, da otroci vzljubijo ples oz. kakršnokoli gibanje in da s takšno miselnostjo tudi odraščajo.
° Za naše člane poleg rednih plesnih treningov organiziramo različne dogodke in druženja, kjer tkemo še močnejše vezi.
° Naši pedagogi so vrhunski, strokovno usposobljeni, cene pa dostopne vsem. Zagotavljamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno!
° Za dostopno ceno ponujamo več - tudi spletno učilnico, tako da smo lahko povsod z vami!
° Naši plesni prostori so naravnost čudoviti z zagotovljenim brezplačnim parkiriščem.
° Smo specializirani za skupinske plese - moderno plesno zvrst - in smo družinam prijazno podjetje.
dostopni plesni tečaji
#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino