PLEŠI DOMA Z DAJANO - Plesna šola D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

PLEŠI DOMA Z DAJANO

logo
Doletel nas je nov odlok vlade o omejevanju gibanja in izvajanja določenih dejavnosti. Tako moramo žal prekiniti izvajanje treningov. To pa ne pomeni, da se bomo ustavili, ampak bomo Plesali doma z Dajano :).

Gibanje je izredno pomembno za našo imunost. Zato ne želimo, da v tem težkem obdobju s plesanjem prekinemo. Še posebej ples namreč, je izredno dobra aktivnost, tako za gibanje kot naše počutje. S plesom krepimo možgane, umirjamo in sproščamo misli ter se zabavamo. V tem času je to še izredno pomembno. Odklop od skrbi in miganje na dobre ritme. Plešete lahko vsi, tako odrasli kot otroci.

PLAN TRENINGOV:
Najdete jih v naših spletnih učilnicah, ki so dostopne le vam z vašim uporabniškim imenom in geslom, ki ga pridobite ob vpisu v naše tečaje. Tam se videi nalagajo in brez skrbi si jih lahko ogledujete večkrat in dostopate do njih ob uri, ki vam ustreza. Trenirate lahko kjerkoli, kjer imate dostop do interneta.
CENA TRENINGOV:
Nudimo 2 paketa treningov.
1. je namenjen predvsem našim članom oz. tistim, ki bi to želeli postati. Zajema vsaj enkrat tedenske plesne vsebine, 1x tedensko vadbo na ZOOM-u v živo ter enkrat mesečno individualno srečanje na ZOOM-u, kjer se Dajana posveti le tebi. Cena enomesečnega zakupa vsebin in dostop do virtualnih srečanj znaša 20 €.
2. paket pa je namenjen tistim, ki želijo le dostopati do različnih plesnih vsebin in plesati doma, brez virtualne pomoči naše plesne učiteljice. Cena enomesečnega zakupa vsebin je 12 €.

Pridružite se nam lahko vsi. Tudi tisti, ki se še niste vpisali v naše tečaje. Le izpolnite prijavo oz. nam pišite na info@d-mundo.si
#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino